Udgravning af kælder

ENTREPRENØRFIRMA · AUT. KLOAKMESTER

ATZ tilbyder udgravning af din eksisterende kælder, hvilket du kan drage en masse fordele af – økonomiske som sundhedsmæssige. Nu om dage bliver kældre i langt højere grad end tidligere brugt som beboelse. Ved at grave din kælder dybere får du en oplagt mulighed for at modernisere den med fugt- og radonsikring, nye rør og ikke mindst en tidssvarende isolering.

 Dermed gør en udgravning ikke bare din kælder højere, den bliver også sundere, hvilket også gør sig gældende for resten af husets sundhedstilstand – og værdi.

En kælder – mange formål

En forøgelse af loftshøjden i din kælder gør den anvendelig til en lang række andre formål end blot opbevaring. Har du altid drømt om din egen vinkælder, motionsrum eller øvelokale?

Så kan udgravning af din eksisterende kælder eller krybekælder måske være løsningen, der indfrier drømmen. Det kan også være, at du bare gerne vil have et sted at gemme vaskemaskine og tørretøj væk. Mulighederne er mange, men valget er dit.

En bundsolid investering

Huspriserne har nået et niveau, hvor det at udgrave sin kælder ikke alene er sundt for huset og godt for dig, men samtidig også er blevet en god forretning. Nutidens huskøbere efterspørger generelt mere plads. Derfor kan etableringen af en tør og lun kælder ofte godt betale sig, den dag du skal afhænde dit hus.

Ved at opfylde nogle generelle krav til loftshøjde med mere kan din nye kælder sågar blive godkendt til beboelse og dermed øge dit hus samlede antal kvadratmeter og dermed salgspris.

    Forstærket fundament

    At udgrave en kælder er ikke noget helt lille indgreb på dit hus, og derfor kan det være nødvendigt at understøbe dit fundament for at undgå sætningsskader.

    Det er vi heldigvis rigtig dygtige til hos ATZ, så du behøver ikke at involvere andre firmaer og fagområder til den del, hvis den da overhovedet er nødvendig.