Understøbning af fundament efter sætningsskader

ENTREPRENØRFIRMA · AUT. KLOAKMESTER

Hos ATZ tilbyder vi understøbning af dit fundament. Ofte laver du en understøbning af fundamentet fordi der er sætningsskader. Men der kan også være andre årsager.

Uanset er vi klar til at hjælpe dig med netop dit projekt. 

Når du understøber styrker det fundamentet. Fundamentet hviler måske på et underlag, der har sat sig eller som bare er gammelt og slidt.

Understøbningen er en trinvis proces, hvor vi arbejder med et mindre område afgangen, så det ikke belaster den øvrige del af ejendommen undervejs.

Har dit hus eller din ejendom sætningsskader?

Har du konstateret sætningsskader, kan det være en god idé at undersøge, om du skal understøbe dit fundament. Det vil vi gerne komme med en professionel vurdering af.

Du kan også understøbe i forbindelse med udgravning af din kælder. Eller også kan det være, at skaden slet ikke er sket endnu, men at du bare udviser rettidig omhu.

Uanset hvad så kontakt os endelig med det samme, så du kan blive den bekymring mindre. 

.

Understøbning af fundament i etaper

Skal du have udgravet din kælder?

Vi synes bare lige, at du skal vide, at vi også tilbyder udgravning af kældre, hvis nu det skulle vise sig at være årsagen til, at du skal have understøbt dit fundament. Derved kan du samle hele opgaven under ét tag og nyde godt af de affødte fordele.

Læs mere om udgravning af kælder her.